Sorry no location available with such name.

PALVELUT: Mekaniikka- ja tuotesuunnittelu, ohutlevysuunnittelu, CAD-animaatiot, visualisoidut kuvat, työpiirustukset

Palvelutarjonta - Palvelumyynti 3D-mallinnus - 3D-tulostus 1

Yleiset tiedot

  • Lyhyt kuvaus:PALVELUT: Mekaniikka- ja tuotesuunnittelu, ohutlevysuunnittelu, CAD-animaatiot, visualisoidut kuvat, työpiirustukset
  • Kotisivun osoite:http://www.dgn.fi
DGN Innovation on mekaniikkasuunnittelun ammattilainen. Tarjoamme tuote- ja mekaniikkasuunnittelua jo yli 10v kokemuksella. Vuosien saatossa olemme tehneet suunnittelua eri toimialoille kuten esimerkiksi talotekniikkaan, sahateollisuuteen, kuluttajatuotteisiin ja teollisuuslaitoksiin.

Yksi vahvuusalueemme on ohutlevysuunnittelu, jota me kehitämme jatkuvasti. Suunnittelemme ohutlevytuotteet valmistusmenetelmät huomioon ottaen. Tuotteen ominaisuuksien lisäksi huomioimme valmistuskustannukset, jotka ovat tärkeässä asemassa tuotteen myyntiä ajatellen.

Käytämme nykyaikaisia 3D-suunnitteluohjelmia kuten SOLIDWORKSiä, Alibre Designiä, Autodesk Inventoria ja Moi3D:tä. Lisäksi käytössämme on AutoCAD-yhteensopiva 2D-suunnitteluohjelma ProgeCAD. Suunnittelun lisäksi teemme teknistä dokumentointia, joka käsittää esimerkiksi työpiirustukset, kokoonpanopiirustukset ja käyttöohjeet. Käyttöohjeet laadimme julkaisuohjelmalla, jolloin käyttöohje on visuaalisesti selkä. Luomme ohjeisiin tekstin lisäksi tarvittavat kuvat suunnitteluohjelmillamme.

loder image
loder image