Sorry no location available with such name.

Toteutan WordPress alustalla yrityksille kotisivuja ja teen tietosuojaseloste yms tarkistuksia. Ajanvaraus ym. lisäosat.

Tietoliikenne - Tietokoneet Kotisivujen suunnittelu ja valmistus 1
Tietoliikenne - Tietokoneet Kotisivujen suunnittelu ja valmistus 2
Tietoliikenne - Tietokoneet Kotisivujen suunnittelu ja valmistus 1Tietoliikenne - Tietokoneet Kotisivujen suunnittelu ja valmistus 2

Yleiset tiedot

  • Hinta alkaen:150
  • Lyhyt kuvaus:Toteutan WordPress alustalla yrityksille kotisivuja ja teen tietosuojaseloste yms tarkistuksia. Ajanvaraus ym. lisäosat.
  • Kotisivun osoite:https://www.eagents.net
Jos haluat erottua joukosta positiivisesti netissä, tulee yrityksesi kotisivun, Internetin käyntikorttisi, olla hyvässä kunnossa. Modernin ulkonäön lisäksi järkevä sisältö on tärkeää. Jokaisen sivuille kirjoitetun lauseen pitäisi kertoa jotain järkevää lukijalleen. Sivuston päätavoitteena tulee silti aina olla saada yityksellesi LISÄÄ asiakkaita ja lisää MYYNTIÄ.

Tänä päivänä tietosuojalausekkeiden, evästeilmoitusten sekä serfikaattien tulee olla ajan tasolla. Ovatko ne sinulla kunnossa? Voin tarkistaa sivustosi tilanteen ja antaa ohjeistukset.

Voin myös toteuttaa sinulle täysin uuden sivuston. Toteutus tehdään WordPress CMS alustalla. eAgents konsepti perustuu valmisteemoihin. Miksi valitsisin valmisteeman? Miksen? -> Valmisteemalla voi rakentaa todellakin siistit, modernit ja toimivat sivut edullisesti. Valmisteemoista on paljon kirjoitusta miten ne eivät ole ehkä tarpeeksi persoonalliset, niiden ulkonäköön ei voi vaikuttaa yhtä paljon kuin räätälöityihin sivustoihin, yms asioita. Oma mielipiteeni on se että mikä olet pieni tai keskisuuri yritys, on valmisteema nimenomaan se kaikkein järkevin tapa saada hienot, modernit ja toimivat sivut edullisesti.

Miksi? Pienellä yrityksellä ei ensinnäkään ole varaa maksaa tuhansia euroja sivuista ja maksaa myös niiden jatkuvasta päivittämisestä ja kehittämisestä satoja euroja kuukausittain toimittajalleen. Toisekseen "räätälöinti" sana kolahtaa itselleni aina negatiivisesti, koska se tarkoittaa väistämättä sitä että kenelläkään muulla ei ole samanlaista "teemaa" käytössään, eli ei ole mitään vertauskuvaa, foorumia, mistä voisi kysellä siihen liittyviä asioita, vaan olet oikeasti naimisissa toimittajan kanssa.

Ota yhteyttä sivustoni kautta tai laita info@eagents.net sähköpostia niin palaan asiaan nopeasti.

Teen toteutuksia "virka-ajan" ulkopuolella, eli 16.00 ->

eAgents

Ei käyntiosoitetta, etä, 65710 Mustasaari
Lähetä yhteydenottopyyntö email
loder image
loder image