chevron_left

Esittelyssä | ParasHaku Oy

23.3.2020
thumb image
thumb image
thumb imagethumb image

ParasHaku

ParasHaku on täysin uudenlainen ilmoitus- ja markkinointipalvelu. Sivusto toimii tietokone- ja mobiiliympäristössä. Palveluhaku näyttää yrittäjän yhteystiedot ja esittelee yrityksen toimintaa. Ohjelmiston käyttäminen ja hallinta on tehty mahdollisimman selkeäksi ja helpoksi sekä yrittäjälle että palvelujen hakijalle. ParasHaku-palvelu on suunnattu yrittäjille, yhteisöille, yhdistyksille, kevytyrittäjille ja yksityisille henkilöille – mainostajille sekä palvelujen käyttäjille.

ParasHaku on ilmoitus- ja markkinointipalvelu yrittäjälle, uudelle yrittäjälle ja kevytyrittäjälle!

Ilmoittaja pystyy lisäämään esittelyynsä palvelutietojensa lisäksi ilmoituspaketista riippuen valokuvia ja videon. ilmoitus- ja markkinointipalvelu sopii erityisen hyvin uusille yrittäjille ja kevytyrittäjille, jotka tarvitsevat lisää näkyvyyttä palveluilleen eivätkä ehkä vielä omista omia kotisivuja tai ehdi panostaa mainontaan riittävästi. Ilmoittajilla on valittavana kolme eritasoista mainossivua; ilmainen ”Haku”, 39 €:n ”Haku+” tai 59 €:n ”ParasHaku” vuodessa. Hän voi valita toimialoja ja paikkakuntia sekä lisätä linkin omille kotisivuilleen. Palvelussamme yrittäjä pystyy tekemään itsenäisesti myös oman palveluesittelyn – kevyen kotisivun. Uuden yrittäjän ja kevytyrittäjän kannattaa näkyä Parashaku.fi -ilmoitus- ja markkinointipalvelussamme!

Rekisteröinti on helppoa. Mainostaja valitsee haluamansa paketin kolmesta vaihtoehdosta. Maksun ja rekisteröinnin jälkeen mainostaja saa käyttöönsä käyttäjätunnukset omalle hallintasivulle, jossa omia palvelutietoja on mahdollista muuttaa ja päivittää vuorokauden ympäri, kellonajasta riippumatta.

Mainospaketti on vuoden mittainen, jona aikana tietojen päivittäminen on mahdollista vaikka joka päivä, ilman erilliskulua. Sopimusvuoden jälkeen mainostaja, niin halutessaan, käy itsenäisesti uudistamassa palvelun jälleenyhdeksi vuodeksi oman hallintasivun kautta. Palvelun irtisanominen kesken sopimuskauden on mahdollista, jolloin palvelun toiminta loppuu heti. Maksua ei palauteta.

Mainostaminen:

Lisämainostaminen on edullista parashaku.fi -palvelussa. Mainos on mahdollista kohdentaa: paikka- tai paikkakuntakohtaisesti, alueellisesti tai valtakunnallisesti. Myös mainoksen näkyvyysajan pystyy valitsemaan. Mainoksen hinta alk. 10,00 €. Lopullinen hinta määräytyy mainoskohta, -alueen ja -ajan perusteella.

Omien hallintasivujen kautta mainostaminen parashaku.fi -palvelussa on kätevää, nopeaa ja edullista.

 

https://www.parashaku.fi

https://www.facebook.com/parashaku/

https://www.linkedin.com/company/parashaku

https://twitter.com/parashaku?lang=fi

https://fi.pinterest.com/parashaku/

https://www.instagram.com/parashaku/

23.3.2020
Jaa artikkeli:
loder image