ParasHaku -palvelu

6.4.2019
thumb image
thumb image
thumb imagethumb image

Parashaku on täysin uudenlainen yritys- / palveluhakemisto.

Sivustomme toimii tietokone- sekä mobiiliympäristössä. Ohjelmiston käyttäminen ja hallinta on tehty mahdollisemman selkeäksi ja helpoksi sekä mainostajalle, että palvelujen hakijalle.

Parashaku.fi -palvelu on suunnattu yrittäjille, yrityksille, järjestöille, liitoille, urheiluseuroille, yhdistyksille, toimikunnille, kotileipomoille, käsityöläisille, jne…,Tästä ryhmästä käytämme jatkossa  määritelmää ”mainostaja” tässä yhteydessä.

Parashaku.fi -palveluun mainostaja pystyy lisäämään palvelutietojensa lisäksi mainospaketista riippuen valokuvia ja videon. Hän voi valita toimialoja ja paikkakuntia sekä lisätä linkin omille kotisivuilleen. Palvelussamme mainostaja pystyy tekemään itsenäisesti oman palveluesittelyn / kevyen kotisivun. Tämä on erityisen hienoa varsinkin mikroyrityksille, pienille toimijoille sekä pienen mainosbudjetin omaaville yrityksille.

Mainostajalla on mahdollisuus valita kolmesta erikokoisesta palvelupaketista:

Haku-paketti

39,00€ + alv 24% -paketti sis.: Täydelliset mainostajan tiedot, logon ja yhden (1) valokuvan, viisi (5) toimialaa sekä palveluesittelyn / kevyen kotisivun. Lisäksi mahdollisuus lisämainontaan.

Haku plus-paketti

59,00€ + alv 24% -paketti sis.: Täydelliset mainostajan tiedot, logon ja viisi (5) valokuvaa, kymmenen (10) toimialaa sekä palveluesittelyn / kevyen kotisivun. Lisäksi mahdollisuus lisämainontaan.

ParasHaku-paketti

79,00€ + alv 24% -paketti sis.: Täydelliset mainostajan tiedot, logon ja kymmenen (10) valokuvaa, yhden (1) videon, viisitoista (15) toimialaa sekä palveluesittelyn / kevyen kotisivun. Lisäksi mahdollisuus lisämainontaan.

Rekisteröinti on helppoa. Mainostaja valitsee haluamansa paketin kolmesta vaihtoehdosta. Maksun ja rekisteröinnin jälkeen mainostaja saa käyttöönsä käyttäjätunnukset omalle hallintasivulle, jossa omia palvelutietoja on mahdollista muuttaa ja päivittää vuorokauden ympäri, kellonajasta riippumatta.

Mainospaketti on vuoden mittainen, jona aikana tietojen päivittäminen on mahdollista vaikka joka päivä, ilman erilliskulua. Sopimusvuoden jälkeen mainostaja, niin halutessaan, käy itsenäisesti uudistamassa palvelun jälleenyhdeksi vuodeksi oman hallintasivun kautta. Palvelun irtisanominen kesken sopimuskauden on mahdollista, jolloin palvelun toiminta loppuu heti. Maksua ei palauteta.

Mainostaminen:

Lisämainostaminen on edullista parashaku.fi -palvelussa. Mainos on mahdollista kohdentaa: paikka- tai paikkakuntakohtaisesti, alueellisesti tai valtakunnallisesti. Myös mainoksen näkyvyysajan pystyy valitsemaan. Mainoksen hinta alk. 10,00 €. Lopullinen hinta määräytyy mainoskohta, -alueen ja -ajan perusteella.

Omien hallintasivujen kautta mainostaminen parashaku.fi -palvelussa on kätevää, nopeaa ja edullista.

 

https://www.parashaku.fi

https://www.facebook.com/parashaku/

https://www.linkedin.com/company/parashaku

https://twitter.com/parashaku?lang=fi

https://fi.pinterest.com/parashaku/

https://www.instagram.com/parashaku/

6.4.2019
thumb image

RAUTAJOKELA

Jokelassa sijaitseva perheomistuksessa oleva rautakauppa ”Rautajokela” tarjoaa asiakkailleen asiantuntemustaan ja loistavaa asiakaspalvelua yli 30- vuoden kokemuksella! Tarjontana Rautajokelasta löydät kaikkea mahdollista rakentamisesta, linnunruokintaan. Veneilystä uimiseen ja pihalla on myös esittelyssä iso valikoima mökkejä; aittoja, varastoja, pihasaunoja, leikkimökkejä, vessoja ym. Pienemmässä osiossa on hevosharrastukseen sekä muuhun eläinharrastamiseen soveltuvia välineitä, ruokia ja vaatteita. Asiakkaana tunnen olevani aina tervetullut asian kuin asian kanssa. Jos sillä hetkellä ei talosta löydy tietotaitoa, niin asiaa aletaan heti selvittämään. Toivottavasti tällaiset oman kylän paikat säilyvät vielä pitkään.
Lue lisää
thumb image

HELSINGIN OLKAIN OY

HELSINGIN OLKAIN OY   26.2.1929 perustettiin yritys nimeltä Helsingin Olkain. Yritys kasvoi erityisesti sotavuosina, kun olkaimille, vöille ja nilkkaimille oli paljon kysyntää. Yritys toimi Rauhankadulla, Helsingissä, aina 90- luvulle saakka, kunnes se muutti Jokelaan, Tuusulaan. Vuonna 2014 yrityksen osti käsityöyrittäjä, ompelija, Marjaana Laajakoski. Yrityskaupan myötä toimitilat muutettiin Nurmijärven kirkonkylälle, josta se muutti kesällä 2019 nykyiseen paikkaansa Keravalle. Helsingin olkain valmistaa tiloissaan käsityönä laadukkaita vöitä, henkseleitä, tumpun pitimiä, hihastimia ja korvalappuja. Kaikista uusimpana tuotevalikoimaan ovat tulleet Arvokas- olkaimet. Marjaanalla on selkeä näkemys siitä, että tuotteet tullaan jatkossakin valmistamaan käsityönä Suomessa, laadusta ja materiaaleista tinkimättä. Tuotevalikoimaa on uudistettu ympäriltä tulleita toiveita kuunnellen ja ennen kaikkea perinteitä kunnioittaen. Yritys on pitänyt kiinni alkuperäisestä linjastaan ja keskittynyt valmistamaan olkaimia ja vöitä moniin eri tarpeisiin. Laadukas käsityö mahdollistaa myös yksilöllisten tuotteiden toteuttamisen. Tuotanto tapahtuu Keravalla ja tuotteilla on Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisuudesta. Ehtiipä tämä kiireinen yrittäjänainen puvustamaan yhden kesäteatterinkin; Nurmijärven Taaborinvuorella saa ensi- iltansa 26.6.2019 Kivi- juhlilla näytelmä ”Rosvot- Balladi joutomiehistä”. Marjaana on myös SKYT Ry:n (Suomen KäsityöYrittäjien yhdistys) puheenjohtaja.   http://www.olkain.fi/ https://www.facebook.com/helsinginolkain
Lue lisää
thumb image

Juhlat MakuPadassa

Juhlat MakuPadassa Lounas- ja Tilausravintola Makupadassa voi järjestää yksityistilaisuuksia helposti, vaivattomasti ja kätevästi. Alussa tulee tietää ainoastaan juhlien tyyppi (syntymäpäivät, häät, kastajaiset, rippijuhlat, valmistujaiset, eläkkeellelähtö, muistotilaisuus, sukujuhlat) ja toivottu ajankohta. Ammattitaitoiset työntekijät kyllä onkivat toiveesi ja kaikki tarvittavat tiedot loistavien juhlien järjestämiseen. Sinun tehtäväksesi jää vain saapua paikalle. Tarjous kilahtaa sähköpostiin muutaman päivän kuluessa ja sittenkin sitä voi viilata vielä toivomaasi suuntaan. Voit järjestää kahvitilaisuuden, keittolounaan, notkuvat pitopöydät, yöpalan tai cocktailtilaisuuden. Me toteutamme sen mielellämme, suurella sydämellä
Lue lisää
Jaa:
banner image
loder image