chevron_left

Esittelyssä | ParasHaku Oy

6.4.2019
thumb image
thumb image
thumb imagethumb image

Parashaku on täysin uudenlainen yritys- / palveluhakemisto.

Sivustomme toimii tietokone- sekä mobiiliympäristössä. Ohjelmiston käyttäminen ja hallinta on tehty mahdollisemman selkeäksi ja helpoksi sekä mainostajalle, että palvelujen hakijalle.

Parashaku.fi -palvelu on suunnattu yrittäjille, yrityksille, järjestöille, liitoille, urheiluseuroille, yhdistyksille, toimikunnille, kotileipomoille, käsityöläisille, jne…,Tästä ryhmästä käytämme jatkossa  määritelmää ”mainostaja” tässä yhteydessä.

Parashaku.fi -palveluun mainostaja pystyy lisäämään palvelutietojensa lisäksi mainospaketista riippuen valokuvia ja videon. Hän voi valita toimialoja ja paikkakuntia sekä lisätä linkin omille kotisivuilleen. Palvelussamme mainostaja pystyy tekemään itsenäisesti oman palveluesittelyn / kevyen kotisivun. Tämä on erityisen hienoa varsinkin mikroyrityksille, pienille toimijoille sekä pienen mainosbudjetin omaaville yrityksille.

Mainostajalla on mahdollisuus valita kolmesta erikokoisesta palvelupaketista:

Haku-paketti

39,00€ + alv 24% -paketti sis.: Täydelliset mainostajan tiedot, logon ja yhden (1) valokuvan, viisi (5) toimialaa sekä palveluesittelyn / kevyen kotisivun. Lisäksi mahdollisuus lisämainontaan.

Haku plus-paketti

59,00€ + alv 24% -paketti sis.: Täydelliset mainostajan tiedot, logon ja viisi (5) valokuvaa, kymmenen (10) toimialaa sekä palveluesittelyn / kevyen kotisivun. Lisäksi mahdollisuus lisämainontaan.

ParasHaku-paketti

79,00€ + alv 24% -paketti sis.: Täydelliset mainostajan tiedot, logon ja kymmenen (10) valokuvaa, yhden (1) videon, viisitoista (15) toimialaa sekä palveluesittelyn / kevyen kotisivun. Lisäksi mahdollisuus lisämainontaan.

Rekisteröinti on helppoa. Mainostaja valitsee haluamansa paketin kolmesta vaihtoehdosta. Maksun ja rekisteröinnin jälkeen mainostaja saa käyttöönsä käyttäjätunnukset omalle hallintasivulle, jossa omia palvelutietoja on mahdollista muuttaa ja päivittää vuorokauden ympäri, kellonajasta riippumatta.

Mainospaketti on vuoden mittainen, jona aikana tietojen päivittäminen on mahdollista vaikka joka päivä, ilman erilliskulua. Sopimusvuoden jälkeen mainostaja, niin halutessaan, käy itsenäisesti uudistamassa palvelun jälleenyhdeksi vuodeksi oman hallintasivun kautta. Palvelun irtisanominen kesken sopimuskauden on mahdollista, jolloin palvelun toiminta loppuu heti. Maksua ei palauteta.

Mainostaminen:

Lisämainostaminen on edullista parashaku.fi -palvelussa. Mainos on mahdollista kohdentaa: paikka- tai paikkakuntakohtaisesti, alueellisesti tai valtakunnallisesti. Myös mainoksen näkyvyysajan pystyy valitsemaan. Mainoksen hinta alk. 10,00 €. Lopullinen hinta määräytyy mainoskohta, -alueen ja -ajan perusteella.

Omien hallintasivujen kautta mainostaminen parashaku.fi -palvelussa on kätevää, nopeaa ja edullista.

 

https://www.parashaku.fi

https://www.facebook.com/parashaku/

https://www.linkedin.com/company/parashaku

https://twitter.com/parashaku?lang=fi

https://fi.pinterest.com/parashaku/

https://www.instagram.com/parashaku/

6.4.2019
Jaa artikkeli:
loder image