K3-Prevent Oy

24.7.2019
thumb image
thumb image

K3-Prevent Oy on Seinäjoella toimiva turvallisuusalan koulutusyritys, jonka keskeisenä toimialana ovat erilaiset turvallisuuden korttikoulutukset; ensiavun ja turvallisuuden kouluttaminen. Yritys aloitti vuonna 2004 seikkailu- ja elämysmatkailuyritysten turvallisuuskoulutuksella ja nykyisin pääasiallinen toimiala on turvallisuusalan korttikoulutukset. Yrityksellämme on Liikenteen turvallisuusviraston myöntämät koulutuskeskusoikeudet. Koulutamme suuressa määrin kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksia. Asiakkaitamme ovat yksittäiset ihmiset, kuorma- ja linja-autoliikenteen kuljettajat, yritykset sekä oppilaitokset.

Koulutustarjontamme lähtee asiakkaiden tarpeista ja asiakkaidemme koulutustarpeisiin vastaamme laadukkaalla ja ajanmukaisella koulutuksella sekä asiakasystävällisellä hinnoittelulla. Koulutustarjontamme kuuluu työturvallisuus-, ensiapu-, trukkikortti-, ennakoivan ajo-, tieturva-, digipiirturi- ja ajoaikakoulutus sekä tulityö- ja soster-korttikoulutukset. Koulutusta järjestämme avoimena yleisökoulutuksena toimitiloissamme Seinäjoella sekä tilauskoulutuksena yritysten ja oppilaitoksen tiloissa ympäri maakuntaa.

Toimintamme perustuu asiantunteviin ja osaaviin kouluttajiin, luotettavaan toimintaan, asiakaslähtöiseen hinnoitteluun sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Pyrimme siihen, että meiltä osataan ostaa ja että tulemme ensimmäisenä asiakkaan mieleen hänen tarvitessaan koulutuspalveluja.

www.k3-prevent.fi

www.facebook.com/k3prevent

24.7.2019
thumb image

RAUTAJOKELA

Jokelassa sijaitseva perheomistuksessa oleva rautakauppa ”Rautajokela” tarjoaa asiakkailleen asiantuntemustaan ja loistavaa asiakaspalvelua yli 30- vuoden kokemuksella! Tarjontana Rautajokelasta löydät kaikkea mahdollista rakentamisesta, linnunruokintaan. Veneilystä uimiseen ja pihalla on myös esittelyssä iso valikoima mökkejä; aittoja, varastoja, pihasaunoja, leikkimökkejä, vessoja ym. Pienemmässä osiossa on hevosharrastukseen sekä muuhun eläinharrastamiseen soveltuvia välineitä, ruokia ja vaatteita. Asiakkaana tunnen olevani aina tervetullut asian kuin asian kanssa. Jos sillä hetkellä ei talosta löydy tietotaitoa, niin asiaa aletaan heti selvittämään. Toivottavasti tällaiset oman kylän paikat säilyvät vielä pitkään.
Lue lisää
thumb image

HELSINGIN OLKAIN OY

HELSINGIN OLKAIN OY   26.2.1929 perustettiin yritys nimeltä Helsingin Olkain. Yritys kasvoi erityisesti sotavuosina, kun olkaimille, vöille ja nilkkaimille oli paljon kysyntää. Yritys toimi Rauhankadulla, Helsingissä, aina 90- luvulle saakka, kunnes se muutti Jokelaan, Tuusulaan. Vuonna 2014 yrityksen osti käsityöyrittäjä, ompelija, Marjaana Laajakoski. Yrityskaupan myötä toimitilat muutettiin Nurmijärven kirkonkylälle, josta se muutti kesällä 2019 nykyiseen paikkaansa Keravalle. Helsingin olkain valmistaa tiloissaan käsityönä laadukkaita vöitä, henkseleitä, tumpun pitimiä, hihastimia ja korvalappuja. Kaikista uusimpana tuotevalikoimaan ovat tulleet Arvokas- olkaimet. Marjaanalla on selkeä näkemys siitä, että tuotteet tullaan jatkossakin valmistamaan käsityönä Suomessa, laadusta ja materiaaleista tinkimättä. Tuotevalikoimaa on uudistettu ympäriltä tulleita toiveita kuunnellen ja ennen kaikkea perinteitä kunnioittaen. Yritys on pitänyt kiinni alkuperäisestä linjastaan ja keskittynyt valmistamaan olkaimia ja vöitä moniin eri tarpeisiin. Laadukas käsityö mahdollistaa myös yksilöllisten tuotteiden toteuttamisen. Tuotanto tapahtuu Keravalla ja tuotteilla on Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisuudesta. Ehtiipä tämä kiireinen yrittäjänainen puvustamaan yhden kesäteatterinkin; Nurmijärven Taaborinvuorella saa ensi- iltansa 26.6.2019 Kivi- juhlilla näytelmä ”Rosvot- Balladi joutomiehistä”. Marjaana on myös SKYT Ry:n (Suomen KäsityöYrittäjien yhdistys) puheenjohtaja.   http://www.olkain.fi/ https://www.facebook.com/helsinginolkain
Lue lisää
thumb image

Juhlat MakuPadassa

Juhlat MakuPadassa Lounas- ja Tilausravintola Makupadassa voi järjestää yksityistilaisuuksia helposti, vaivattomasti ja kätevästi. Alussa tulee tietää ainoastaan juhlien tyyppi (syntymäpäivät, häät, kastajaiset, rippijuhlat, valmistujaiset, eläkkeellelähtö, muistotilaisuus, sukujuhlat) ja toivottu ajankohta. Ammattitaitoiset työntekijät kyllä onkivat toiveesi ja kaikki tarvittavat tiedot loistavien juhlien järjestämiseen. Sinun tehtäväksesi jää vain saapua paikalle. Tarjous kilahtaa sähköpostiin muutaman päivän kuluessa ja sittenkin sitä voi viilata vielä toivomaasi suuntaan. Voit järjestää kahvitilaisuuden, keittolounaan, notkuvat pitopöydät, yöpalan tai cocktailtilaisuuden. Me toteutamme sen mielellämme, suurella sydämellä
Lue lisää
Jaa:
loder image