chevron_left

Esittelyssä | K3-Prevent Oy | ParasHaku

23.6.2020
thumb image
thumb image

K3-Prevent Oy on Seinäjoella toimiva turvallisuusalan koulutusyritys, jonka keskeisenä toimialana ovat erilaiset turvallisuuden korttikoulutukset; ensiavun ja turvallisuuden kouluttaminen. Yritys aloitti vuonna 2004 seikkailu- ja elämysmatkailuyritysten turvallisuuskoulutuksella ja nykyisin pääasiallinen toimiala on turvallisuusalan korttikoulutukset. Yrityksellämme on Liikenteen turvallisuusviraston myöntämät koulutuskeskusoikeudet. Koulutamme suuressa määrin kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyyden jatkokoulutuksia. Asiakkaitamme ovat yksittäiset ihmiset, kuorma- ja linja-autoliikenteen kuljettajat, yritykset sekä oppilaitokset.

Koulutustarjontamme lähtee asiakkaiden tarpeista ja asiakkaidemme koulutustarpeisiin vastaamme laadukkaalla ja ajanmukaisella koulutuksella sekä asiakasystävällisellä hinnoittelulla. Koulutustarjontamme kuuluu työturvallisuus-, ensiapu-, trukkikortti-, ennakoivan ajo-, tieturva-, digipiirturi- ja ajoaikakoulutus sekä tulityö- ja soster-korttikoulutukset. Koulutusta järjestämme avoimena yleisökoulutuksena toimitiloissamme Seinäjoella sekä tilauskoulutuksena yritysten ja oppilaitoksen tiloissa ympäri maakuntaa.

Toimintamme perustuu asiantunteviin ja osaaviin kouluttajiin, luotettavaan toimintaan, asiakaslähtöiseen hinnoitteluun sekä toiminnan jatkuvaan kehittämiseen vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Pyrimme siihen, että meiltä osataan ostaa ja että tulemme ensimmäisenä asiakkaan mieleen hänen tarvitessaan koulutuspalveluja.

SIIRRY ILMOITUKSEEN

www.facebook.com/k3prevent

23.6.2020
Jaa artikkeli:
loder image