Hybrid-kaivo salaojalle ja sadevedelle

23.7.2019
thumb image
thumb image
thumb image
thumb image
thumb imagethumb imagethumb imagethumb imagethumb image

 

Hybrid-kaivo salaojalle ja sadevedelle

 

Hybridi-kaivo on uudenlainen ratkaisu sade- ja salaoja-järjestelmään. Hybridi-kaivoa käytettäessä sade- ja salaojajärjestelmät voidaan asentaa päällekkäin, jolloin koko tekniikka voidaan asentaa yhteen kapeampaan kaivantoon. Saneerauskohteessa rakennuksen ympärille kaivetaan yksi kapeampi kaivanto, johon tekniikka asennetaan. Hybridi-kaivoa käyttämällä valmiit piha- ja nurmialueet säilyvät lähes koskemattomina.
Uudisrakentamisessa louhinnan määrä ja rakennuspaikan maamateriaalien menekki pienenee.

Hybridi-kaivoa käytettäessä rakennuksen ympärille ei tule kaivoviidakkoa. Nurmi- ja piha- alueet saadaan rakennettua helposti. Jatkoa ajatellen salaojien tarkastaminen onnistuu kädenkäänteessä, koska kaivot löytyvät helposti. Ei tarvitse sulattaa jäätynyttä maata, kaivella lapiolla sieltä täältä, tarkastella piirustuksia, etsiä vanhoja valokuvia, vaan kaivot löytyvät välittömästi – syöksyputkien alta.

 

 

  • Patentoitu kaivoratkaisu

  • Asennetaan salaojakaivon päälle

  • Tarkistuskorkin ja putken välityksellävoidaan salaojajärjestelmää tarkastella, kuvata ja suorittaa tarvittaessa salaojaputkiston pesu.

  • Tarkistuskorkki on tuotu riittävän korkealle, ettei kaivossa oleva sadevesi pääse valumaan salaojajärjestelmään.

  • Sopivuus olemassa olevien kaivon kansien ja sadevesiritilöiden kanssa.

  • LVI-numero 2645500 (M)

  • GTIN 13 koodi: 6430073480005

  • Kaivo täyttää ISO 140001:2015 ja ISO 9001:2015 standardit

 

Havainnekuvassa nähdään kapea kaivanto rakennuksen vieressä, johon on asennuttu salaoja- ja sadevesiputkisto. Ainoastaan Hybridi-kaivoa käytettäessä kaivuu alue saadaan pysymään näin kapeana. Hybridi-kaivo ja salaojakaivo asennetaan päällekkäin ja sijoitetaan kattovesien syöksyputkien alle.

 

Valmistus, myynti ja neuvonta

Hybrid System OÜ

 

https://www.hybridsystem.ee/fi/

https://www.facebook.com/hybridwell/

https://www.linkedin.com/company/hybrid-system/

https://www.instagram.com/hybrid_system_ou/

 

Puhelin +358 40 969 5709

− palvelee kielellä: suomi

arkisin klo 8.00-16.00

 

Puhelin +372 650 1808

− palvelee kielellä: suomi, viro, englanti

arkisin klo 8.00-16.00

 

Jälleenmyynti:

 

 

23.7.2019
thumb image

RAUTAJOKELA

Jokelassa sijaitseva perheomistuksessa oleva rautakauppa ”Rautajokela” tarjoaa asiakkailleen asiantuntemustaan ja loistavaa asiakaspalvelua yli 30- vuoden kokemuksella! Tarjontana Rautajokelasta löydät kaikkea mahdollista rakentamisesta, linnunruokintaan. Veneilystä uimiseen ja pihalla on myös esittelyssä iso valikoima mökkejä; aittoja, varastoja, pihasaunoja, leikkimökkejä, vessoja ym. Pienemmässä osiossa on hevosharrastukseen sekä muuhun eläinharrastamiseen soveltuvia välineitä, ruokia ja vaatteita. Asiakkaana tunnen olevani aina tervetullut asian kuin asian kanssa. Jos sillä hetkellä ei talosta löydy tietotaitoa, niin asiaa aletaan heti selvittämään. Toivottavasti tällaiset oman kylän paikat säilyvät vielä pitkään.
Lue lisää
thumb image

HELSINGIN OLKAIN OY

HELSINGIN OLKAIN OY   26.2.1929 perustettiin yritys nimeltä Helsingin Olkain. Yritys kasvoi erityisesti sotavuosina, kun olkaimille, vöille ja nilkkaimille oli paljon kysyntää. Yritys toimi Rauhankadulla, Helsingissä, aina 90- luvulle saakka, kunnes se muutti Jokelaan, Tuusulaan. Vuonna 2014 yrityksen osti käsityöyrittäjä, ompelija, Marjaana Laajakoski. Yrityskaupan myötä toimitilat muutettiin Nurmijärven kirkonkylälle, josta se muutti kesällä 2019 nykyiseen paikkaansa Keravalle. Helsingin olkain valmistaa tiloissaan käsityönä laadukkaita vöitä, henkseleitä, tumpun pitimiä, hihastimia ja korvalappuja. Kaikista uusimpana tuotevalikoimaan ovat tulleet Arvokas- olkaimet. Marjaanalla on selkeä näkemys siitä, että tuotteet tullaan jatkossakin valmistamaan käsityönä Suomessa, laadusta ja materiaaleista tinkimättä. Tuotevalikoimaa on uudistettu ympäriltä tulleita toiveita kuunnellen ja ennen kaikkea perinteitä kunnioittaen. Yritys on pitänyt kiinni alkuperäisestä linjastaan ja keskittynyt valmistamaan olkaimia ja vöitä moniin eri tarpeisiin. Laadukas käsityö mahdollistaa myös yksilöllisten tuotteiden toteuttamisen. Tuotanto tapahtuu Keravalla ja tuotteilla on Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisuudesta. Ehtiipä tämä kiireinen yrittäjänainen puvustamaan yhden kesäteatterinkin; Nurmijärven Taaborinvuorella saa ensi- iltansa 26.6.2019 Kivi- juhlilla näytelmä ”Rosvot- Balladi joutomiehistä”. Marjaana on myös SKYT Ry:n (Suomen KäsityöYrittäjien yhdistys) puheenjohtaja.   http://www.olkain.fi/ https://www.facebook.com/helsinginolkain
Lue lisää
thumb image

Juhlat MakuPadassa

Juhlat MakuPadassa Lounas- ja Tilausravintola Makupadassa voi järjestää yksityistilaisuuksia helposti, vaivattomasti ja kätevästi. Alussa tulee tietää ainoastaan juhlien tyyppi (syntymäpäivät, häät, kastajaiset, rippijuhlat, valmistujaiset, eläkkeellelähtö, muistotilaisuus, sukujuhlat) ja toivottu ajankohta. Ammattitaitoiset työntekijät kyllä onkivat toiveesi ja kaikki tarvittavat tiedot loistavien juhlien järjestämiseen. Sinun tehtäväksesi jää vain saapua paikalle. Tarjous kilahtaa sähköpostiin muutaman päivän kuluessa ja sittenkin sitä voi viilata vielä toivomaasi suuntaan. Voit järjestää kahvitilaisuuden, keittolounaan, notkuvat pitopöydät, yöpalan tai cocktailtilaisuuden. Me toteutamme sen mielellämme, suurella sydämellä
Lue lisää
Jaa:
loder image