Kampaamo Pink Style

24.7.2019
thumb image
thumb image

Kampaamo Pink Style

 

Rajamäen keskustassa sijaitsee kampaamoliike Pink Style, omistajanaan Katja Rantila.

Jo ulospäin huomaa kampaamon ihanan sisustuksen ja sen, että siellähän myydään paljon muutakin kuin kampaamotuotteita!

Sisälle astuessaan asiakas tuntee olonsa todella tervetulleeksi, koska vastassa on iloinen tervehdys usein lämpimän halauksen saattelemana.

Katjan pirteä ja puhelias olemus tarttuu hetkessä, vaikka oma päivä olisikin ollut siihen asti takkuisa.

Minun ei ole vielä koskaan tarvinnut tietää millaisen tukan haluaisin, mitkä värit sopisivat tai millainen leikkaus olisi imarteleva. Olen pystynyt luottamaan Katjan ammattitaitoiseen silmään jo vuosien ajan. Katja ei jämähdä tiettyyn tyyliin, vaan osaa upeasti ajatella jo seuraavankin kerran leikkausta, jotta saan tarvittavaa vaihtelua leikkauksiin ja väreihin, enkä jämähdä samaan tyyliin vuosikausiksi.

Istahdan penkille, ja hetkessä Katjalla onkin mielessään mitä päälleni seuraavaksi tehdään.

Kampaamokäynti on melko kokonaisvaltainen, koska Katjalle on helppo puhua myös vaikeistakin asioista ja kahvikupposen äärellä on taidettu pelastaa jo monen monta maailmaa.

Lähtiessäni voin ostaa mukaani vielä meikkejä, koruja, sisustustuotteita ja tietenkin hiustenhoitotuotteita. Onpa kerran käteeni tarttunut mekkokin, josta tuli luottomekkoni tilanteeseen kuin tilanteeseen.

https://www.facebook.com/pinkstylefinland

24.7.2019
thumb image

RAUTAJOKELA

Jokelassa sijaitseva perheomistuksessa oleva rautakauppa ”Rautajokela” tarjoaa asiakkailleen asiantuntemustaan ja loistavaa asiakaspalvelua yli 30- vuoden kokemuksella! Tarjontana Rautajokelasta löydät kaikkea mahdollista rakentamisesta, linnunruokintaan. Veneilystä uimiseen ja pihalla on myös esittelyssä iso valikoima mökkejä; aittoja, varastoja, pihasaunoja, leikkimökkejä, vessoja ym. Pienemmässä osiossa on hevosharrastukseen sekä muuhun eläinharrastamiseen soveltuvia välineitä, ruokia ja vaatteita. Asiakkaana tunnen olevani aina tervetullut asian kuin asian kanssa. Jos sillä hetkellä ei talosta löydy tietotaitoa, niin asiaa aletaan heti selvittämään. Toivottavasti tällaiset oman kylän paikat säilyvät vielä pitkään.
Lue lisää
thumb image

HELSINGIN OLKAIN OY

HELSINGIN OLKAIN OY   26.2.1929 perustettiin yritys nimeltä Helsingin Olkain. Yritys kasvoi erityisesti sotavuosina, kun olkaimille, vöille ja nilkkaimille oli paljon kysyntää. Yritys toimi Rauhankadulla, Helsingissä, aina 90- luvulle saakka, kunnes se muutti Jokelaan, Tuusulaan. Vuonna 2014 yrityksen osti käsityöyrittäjä, ompelija, Marjaana Laajakoski. Yrityskaupan myötä toimitilat muutettiin Nurmijärven kirkonkylälle, josta se muutti kesällä 2019 nykyiseen paikkaansa Keravalle. Helsingin olkain valmistaa tiloissaan käsityönä laadukkaita vöitä, henkseleitä, tumpun pitimiä, hihastimia ja korvalappuja. Kaikista uusimpana tuotevalikoimaan ovat tulleet Arvokas- olkaimet. Marjaanalla on selkeä näkemys siitä, että tuotteet tullaan jatkossakin valmistamaan käsityönä Suomessa, laadusta ja materiaaleista tinkimättä. Tuotevalikoimaa on uudistettu ympäriltä tulleita toiveita kuunnellen ja ennen kaikkea perinteitä kunnioittaen. Yritys on pitänyt kiinni alkuperäisestä linjastaan ja keskittynyt valmistamaan olkaimia ja vöitä moniin eri tarpeisiin. Laadukas käsityö mahdollistaa myös yksilöllisten tuotteiden toteuttamisen. Tuotanto tapahtuu Keravalla ja tuotteilla on Avainlippu-merkki osoituksena kotimaisuudesta. Ehtiipä tämä kiireinen yrittäjänainen puvustamaan yhden kesäteatterinkin; Nurmijärven Taaborinvuorella saa ensi- iltansa 26.6.2019 Kivi- juhlilla näytelmä ”Rosvot- Balladi joutomiehistä”. Marjaana on myös SKYT Ry:n (Suomen KäsityöYrittäjien yhdistys) puheenjohtaja.   http://www.olkain.fi/ https://www.facebook.com/helsinginolkain
Lue lisää
thumb image

Juhlat MakuPadassa

Juhlat MakuPadassa Lounas- ja Tilausravintola Makupadassa voi järjestää yksityistilaisuuksia helposti, vaivattomasti ja kätevästi. Alussa tulee tietää ainoastaan juhlien tyyppi (syntymäpäivät, häät, kastajaiset, rippijuhlat, valmistujaiset, eläkkeellelähtö, muistotilaisuus, sukujuhlat) ja toivottu ajankohta. Ammattitaitoiset työntekijät kyllä onkivat toiveesi ja kaikki tarvittavat tiedot loistavien juhlien järjestämiseen. Sinun tehtäväksesi jää vain saapua paikalle. Tarjous kilahtaa sähköpostiin muutaman päivän kuluessa ja sittenkin sitä voi viilata vielä toivomaasi suuntaan. Voit järjestää kahvitilaisuuden, keittolounaan, notkuvat pitopöydät, yöpalan tai cocktailtilaisuuden. Me toteutamme sen mielellämme, suurella sydämellä
Lue lisää
Jaa:
loder image