Sorry no location available with such name.

Ripeä ja luotettava muuttopalvelu tarpeenne mukaan.

Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 1
Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 2
Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 3
Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 4
Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 5
Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 6
Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 7
Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 8
Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 9
Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 1Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 2Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 3Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 4Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 5Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 6Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 7Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 8Kulkuneuvot - Liikenne - Logistiikka Muutto - muuttopalvelut 9

Yleiset tiedot

  • Hinta alkaen:sopimuksen mukaan
  • Aukioloajat:toimisto ma-pe 9-16 la-su suljettu - muutot sopimuksen mukaan
  • Lyhyt kuvaus:Ripeä ja luotettava muuttopalvelu tarpeenne mukaan.
  • Kotisivu:https://www.ja-ki.fi
Muutto edessä? Anna meidän auttaa!

Järkevä hinta
Hinnoittelumalleja meillä on kaksi. Joko tuntilaskutteinen tai kiinteä urakkahinta.

Urakkahinnoittelussa tulemme käymään luonasi maksutta ja teemme arvion muuton kestosta ja sen perusteella kiinteän hintatarjouksen. Näin sinulle ei koidu yllättäviä kuluja. Halutessasi voimme laskuttaa myös tuntiperusteisesti. Laskutus käynnistyy, kun saavumme pihaasi ja loppuu, kun viimeinen tavara on kannettu sisälle. Huom! Emme laskuta siis matkoista varikolle ja takaisin.

Turvallinen ja luotettava
Toimintamme on vakuutettua. Jos tavaraa sattuu jostain syystä naarmuuntumaan tai rikkoontumaan muuton yhteydessä, niin korvaamme sen sinulle tietysti.

Muuttopalveluita tarjoavalla yrityksellä tulee olla myös EU:n Yhteisölupa ammattimaista liikenteenharjoittamista varten. Meidän lupanumeromme on 295483

Ripeä, vaivaton, helppo
Kun kokeneet muuttomiehet kantavat koko ajan tavaraa ja yksi pakkaa niitä oikeaoppisesti autoon, niin muutto hoituu helposti vaikka arki-iltana. Muutto ei ole ammattilaisille niin työläs prosessi, kuin mihin kuluttaja on tottunut, vaan nopea ja vaivaton.

PYYDÄ TARJOUS
Me olemme rehellinen muuttopalvelu. Tykkäämme hoitaa asiat niin, että muuttosi hoituu sinulle mahdollisimman vaivattomasti. Olemme Helsingin Sanomien tekemän muuttofirmavertailun kustannustehokkain palveluntarjoaja järkevän hinnoittelumallimme ansiosta. Tulemme paikalle haluamaasi aikaan ja hoidamme muuttosi ripeästi, kohtuulliseen hintaan ja varmalla ammattitaidolla.

Ilmainen kartoituskäynti
Palveluumme kuuluu halutessasi maksuton kartoituskäynti. Se ei sitouta sinua mihinkään, vaan tarkoituksena on se, että voimme sen perusteella antaa sinulle kiinteän hintatarjouksen. Lisäksi neuvomme tavaroiden pakkaamisessa, jotta muuttopäivä sujuu jouhevasti.

Lähetä tarjouspyyntö niin sovitaan, milloin voimme tulla pyörähtämään luonasi! Päätä vasta sitten, haluatko ottaa muuttopalvelun meidän kauttamme.

Sijainti

Hankasuontie 3 E, 00390, Helsinki, Uusimaa, Finland

Ja-Ki Muutto Oy

Hankasuontie 3 E, 00390 Helsinki
Näytä puhelinnumero 0408179780 phoneLähetä yhteydenottopyyntö email
loder image
loder image