Sorry no location available with such name.

Laadukkaat kenkätelineet. Kotiin, kouluun, päiväkotiin ja muihin julkitiloihin - kaikkialle missä on kenkiä.

Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 1
Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 2
Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 3
Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 4
Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 5
Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 6
Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 7
Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 8
Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 9
Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 11
Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 1Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 2Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 3Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 4Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 5Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 6Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 7Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 8Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 9Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 10Huonekaluteollisuus Huonekalukomponentit ja huonekaluaihiot 11

Yleiset tiedot

  • Aukioloajat:Ma-pe 8-18 la-su suljettu tai sopimuksen mukaan
  • Lyhyt kuvaus:Laadukkaat kenkätelineet. Kotiin, kouluun, päiväkotiin ja muihin julkitiloihin - kaikkialle missä on kenkiä.
  • Kotisivun osoite:https://www.jamito.fi
Jamito Oy on kotimainen säilytysratkaisuja tarjoava yritys, jonka lippulaivoina toimivat laadukkaat kenkätelineet ja säilytysjärjestelmät. Olemme toimineet vuodesta 2001 asti alan edelläkävijänä ja luoneet järjestystä jo sadoilletuhansille takeille, kengille ja asusteille Pohjoismaissa ja Baltiassa. Kohteesta riippumatta työn tehokkuus lisääntyy toimivien säilytysjärjestelmien myötä. Oli sitten kyseessä varastointi tai vaatesäilytys, löytyy Jamitolta toimiva ratkaisu. Asiantuntijamme tekevät mielellään Teille tarjouksen!
Tuotteemme ovat laadukasta suomalaista työtä, jotka ovat luotu kestämään kovaa käyttöä. Säilytysratkaisumme suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Ne ovat helposti muokattavissa jokaiseen tilaan sopivaksi ja säilytystarpeen kasvaessa voit helposti täydentää järjestelmääsi yhteensopivilla tuotteillamme.
Pyrimme jatkossakin olemaan asiakkaidemme kannattavin vaihtoehto; katsomme pitkälle tulevaisuuteen ja luomme yhdessä uutta alan arkkitehtien kanssa. Innovatiivisen tuotekehittelymme ansiosta uusia tuotteita syntyy jatkuvasti.

Sijainti

Pätsiniementie 4C, Toijala, 37800, Akaa, Pirkanmaa, Finland

loder image
loder image