Sorry no location available with such name.

Kalastus TV on uusi kotimainen tilausvideopalvelu ihmisille, jotka eivät pelkää luontoa eivätkä haasteita.

TV Netti-TV - Internet-TV 1
TV Netti-TV - Internet-TV 2
TV Netti-TV - Internet-TV 3
TV Netti-TV - Internet-TV 4
TV Netti-TV - Internet-TV 5
TV Netti-TV - Internet-TV 6
TV Netti-TV - Internet-TV 7
TV Netti-TV - Internet-TV 8
TV Netti-TV - Internet-TV 9
TV Netti-TV - Internet-TV 10
TV Netti-TV - Internet-TV 1TV Netti-TV - Internet-TV 2TV Netti-TV - Internet-TV 3TV Netti-TV - Internet-TV 4TV Netti-TV - Internet-TV 5TV Netti-TV - Internet-TV 6TV Netti-TV - Internet-TV 7TV Netti-TV - Internet-TV 8TV Netti-TV - Internet-TV 9TV Netti-TV - Internet-TV 10TV Netti-TV - Internet-TV 11

Yleiset tiedot

  • Hinta alkaen:5,90 € / kuukausi
  • Lyhyt kuvaus:Kalastus TV on uusi kotimainen tilausvideopalvelu ihmisille, jotka eivät pelkää luontoa eivätkä haasteita.
  • Kotisivu:https://www.kalastus-tv.fi
Alkavana vuonna tarjoamme katsojillemme monipuolisesti erilaisia ohjelmia. Suunnitelmissa on lisätä tarjontaamme tietysti uusia kalastus- ja seikkailuaiheisia ohjelmia, mutta myös matkailuun, metsästykseen ja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseen liittyviä ohjelmia.

Aiomme kuvata uusia ohjelmia Uudessa-Seelannissa ja Venäjällä Baikal-järvellä, sekä tehdä mielenkiintoisia matkailuohjelmia Tansaniassa ja Sloveniassa. Lisäksi saamme kansainvälisiltä yhteistyökumppaneiltamme valikoimaamme muutamia Brasiliassa ja Australiassa kuvattuja ohjelmia. Ja tietenkin teemme edelleenkin ohjelmia myös Suomessa!

Toivomme, että löydät jatkossakin sarjoistamme ja ohjelmistamme juuri Sinua kiinnostavaa sisältöä. Vietetään siis alkava vuosikin yhdessä hyvien ohjelmien parissa! Haluamme myös kiittää katsojiamme, että olette ottaneet suoratoistopalvelumme innostuneesti vastaan - kiitos!

Terveisin,
Kalastus-TV:n tiimi

Sijainti

Syvälahdentie 21, Kyläniemi, 56350, Lappeenranta, Etelä-Karjala, Finland

Kalastus Television Oy - Kalastus-TV.fi

Syvälahdentie 21, 56350 Lappeenranta
Näytä puhelinnumero 0465565984 phoneLähetä yhteydenottopyyntö email
loder image
loder image