Kampanjatarjous

Katso ilmoituksen teko "Hinnasto ja ohje" -sivulta. Valitse paketiksi PARASHAKU -paketti (59,00 € + alv).
Maksukohdassa lisää koodi "tarjous2020" niin saat tarjoushinnan 39,00 € + alv ja suorita maksu.

                                                                                                                                                                                     

 

Katso myös toinen tarjous!
Maksuton Google -mainospaketti nyt tarjolla rajoitetun ajan uusille asiakkaillemme kaupanpäällisenä 59 euron vuosipaketin ostaneille.


Kun lisäät yrityksesi tiedot ilmoitus- ja markkinointipalveluhakemistoomme 12 kk määräaikaisella vuosipaketilla, tarjoamme seuraavan Google- markkinointipaketin täysin maksutta:

- Pieni SEO-optimointipaketti; kartoitamme yrityksesi tärkeimmät avainsanat (6 kpl) ja saat ohjeen, miten sijoitat ne sivustollesi niin, että Google-näkyyvytesi kohenee. Toimitus pdf-muodossa. Lisäksi toteutamme SEO-optimointia tehostamaan somejulkaisut (Facebook, Twitter) yrityksesi nimellä ja linkeillä, jotka nostavat linkkien ansiosta Google-näkyvyyttä ja voivat tuoda suoraan uusia asiakkaita. (Arvo noin 180 euroa + alv)

- GoogleAds -kampanjan omalle ilmoitukselle 6 avainsanan ympärille
Kahden viikon mainoskampanja, jossa ostoklikkejä Googlelta 20 euron arvosta ja kampanjan mainostekstit saat omaan käyttöön. Toimitus pdf-muodossa. Kampanjatekstejä voit käyttää myöhemmin suoraan omiin Google -kampanjoihin. (Arvo noin 180 euroa + alv)

Autamme näin yrittäjää, uutta yrittäjää ja kevytyrittäjää saamaan oman Google -näkyvyytensä kuntoon ja mahdollisesti löytämään uusia asiakkaita GoogleAds -kampanjalla.

Huomioithan myös että mainospaikka parashaku.fi -palvelussa tarjoaa Googlen arvostaman linkkipaikan ja osaltaan nostaa yrityksen Google -näkyvyyttä sitäkin kautta! Kirjaudu palveluumme ja jätä ilmoitus tästä.

Huom! Kun lisäät oman yrityksen, palvelun tai tuotteen, niin maksu kohdassa lisää koodi " kampanja2020 " ja maksa maksu. Muista myös lähettää viesti asiakaspalvelu@parashaku.fi, jossa teidän tiedot, niin pääsemme tekemään kampanjan.

Tätä kampanjaa ei voi käyttää muiden alennuskoodien kanssa.

Lisää uusia asiakkaita

Mistä löytää uusia asiakkaita? Yrittäjän, uuden yrittäjän ja kevytyrittäjän ongelmana on usein mistä löytää asiakkaita yritykselleen. Missä uuden yrityksen toimintaa ja tuotteita kannattaa markkinoida, missä ja miten näkyä ja mainostaa? Moni yrittäjä käyttää GoogleAdwords -mainontaa omaan asiakashankintaansa. Googlea varten rakenneltu SEO-optimointi taas nostaa yrittäjän nettisivustoa, Facebook-sivua tai verkkokauppaa ylemmäksi Googlen orgaanisissa hakutuloksissa. Hyvä hakutulosnäkymä on tärkeää niin kevytyrittäjälle kuin pienyrittäjällekin, koska Googlen kautta tulee suurin osa uusista asiakkaista. Google -markkinointi on kuitenkin aika vaikeaa, runsaasti aikaa ja työtunteja vaativaa sekä hankalaa toteuttaa varsinkin kevytyrittäjällä ja pienyrittäjälle, joiden aika on muutenkin kortilla. Yrittäjän on usein järkevämpi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja jättää markkinointi ja GoogleAds -kampanjoiden rakentaminen ammattilaisten käsiin. Markkinoinnin ulkoistaminen on kuitenkin usein kallista ja sen vuoksi mahdotonta varsinkin uusille yrittäjille ja kevytyrittäjille.

loder image