Sorry no location available with such name.

Finnda tuottaa data-analytiikan ulkoistamispalveluita sekä kyselytutkimuksia alusta loppuun.

Liiketoiminta Liiketoiminnan kehittäminen 1
Liiketoiminta Liiketoiminnan kehittäminen 1

Yleiset tiedot

  • Hinta alkaen:349 €
  • Aukioloajat:8-17
  • Lyhyt kuvaus:Finnda tuottaa data-analytiikan ulkoistamispalveluita sekä kyselytutkimuksia alusta loppuun.
  • Kotisivun osoite:https://www.finnda.fi
Monet firmat hyödyntävät kertyvää dataa ja analytiikkaa digitalisaation myötä maksimoidakseen tuloksensa liiketoiminnassaan. Jos yrityksestäsi löytyy kassajärjestelmä, sähköinen tilausjärjestelmä, varastokirjanpito, työvuorolistoja, nettisivut, työhyvinvointikyselyitä, verkkosivut, lähes mitä tahansa, löytyy myös käyttökelpoista dataa. Dataa voi myös kerätä itse esimerkiksi kyselyiden tai verkkosivuille asennettujen erillisten mittareiden avulla.

Finnda eli Finnish data-analytics on data-analytiikan ulkoistamispalvelu, joka on perustettu juuri meille; suomalaisille yrityksille, jotka haluamme tietää, kehittyä ja menestyä. Finnda muokkaa liiketoiminnassa kertyneestä datasta arvokasta ja helposti ymmärrettävää tietoa, jonka avulla yrityksellä on mahdollisuus kehittää toimintaansa ja kasvattaa tulostaan. Suoritamme myös tehokkaita kyselytutkimuksia, joissa myös hyödynnämme analytiikkaosaamistamme. Teemme yhdessä toimintasuunnitelman tavoitteenne mukaisesti, ja toimimme neuvoa antavana konsulttipalveluna.

Asiakkaita Finndalla on ympäri Suomen, valtaosa kuitenkin Helsinki - Tampere seudulta, vaikka olemmekin Lappeenrantalainen yritys. Finnda on helposti lähestyttävä innovatiivinen pieni yhtiö, joka haluaa asiakkaidensa saavan tuntea olevansa juuri niin erityisiä kuin ovatkin! Finndalle jokainen asiakas on ainutlaatuinen ja haluamme luoda sellaisen palvelukokonaisuuden, mitä asiakkaamme tarvitsee.

NoDa Oy

Teknologiapuistonkatu, 53850 Lappeenranta
Näytä puhelinnumero 0407723910 phoneLähetä yhteydenottopyyntö email
loder image
loder image