Sorry no location available with such name.

Taiga Times järjestää opastettuja teltta- ja vaellusretkiä retkeilystä kiinnostuneille.

Retkeily Retkeilymaja 1
Retkeily Retkeilymaja 2
Retkeily Retkeilymaja 1Retkeily Retkeilymaja 2

Yleiset tiedot

Taiga Timesin opastetut teltta- ja vaellusretket sopivat hyvin niin aloittelijoille kuin jo kokeneille retkeilijöille. Valikoimassa on kolme eri pituista ja tasoista retkeä: yhden yön telttaretki, kahden yön telttaretki jonka aikana patikoidaan yhteensä 20 km sekä viiden yön vaellusretki, jossa vaelletaan yhteensä 58 kilometriä.

Kaikki retket ovat opastettuja ja sisältävät oppaiden lisäksi kuljetuksen, turvallisuus- ja reittisuunnitelmat sekä kaikki ateriat. Näin sinun ei tarvitse huolehtia yksityiskohdista vaan voit keskittyä nauttimaan retkeilystä.
Taiga Times sijaitsee Helsingissä, eli retkelle lähdetää aina pk-seudulta ja edestakaiset kuljetukset sisältyvät retkikohteisiin.
Retkille tarvitset mukaan henkilökohtaiset vaatteet, vaelluskengät sekä pidemmille vaelluksille rinkan. Teltan ja muut makuutarvikkeet voi vuokrata tarvittaessa meiltä.

Ryhmäkoko on pieni: oppaiden lisäksi telttaretkille otetaan enintään vain kuusi osallistujaa. Näin voimme taata jokaiselle henkilökohtaisen ja turvallisen retkeilyelämyksen. Yksityisretket ovat myös järjestettävissä, jolloin matkan kestoa ja matkakohdetta voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

Yön yli retkien lisäksi Taiga Times järjestää myös opastettuja päiväretkiä: koko päivän ja puolen päivän mittaisia, sekä myös savusauna kokemuksia. Näihin voi tutustua paremmin nettisivuiltamme.

Korkeavuorenkatu 5, 00140 Helsinki
Lähetä yhteydenottopyyntö email
loder image
loder image